De ce O, Ziarul Meu? Pentru că suntem altfel!

  Cu toții trăim din ce în ce mai mult conectați la rețelele sociale de tipul Facebook și Twitter. Milioane și milioane de români ne începem și ne încheiem ziua citind ceea ce publică prietenii noștri pe ”ziduriule” lor. Le dăm like și îi citim și a doua zi sau îi ignoram sau, mai rău, decidem să nu îi mai urmărim și nu îi mai vedem online niciodată. Algoritmul facebook are grijă să citim doar ceea ce ne place. Devenim astfel bolunzi, închiși, incapabili de dialog. În prag de alegeri credem că toată lumea votează ca noi pentru că suntem deconectați de la realitate.

  Câteodată citim articole superbe sheruite de un prieten sau altul. Și, poate peste câteva zile vrem să le recitim sau să le redistribuim la rândul nostru către prieteni care au deschis un anumit subiect de discuție. Și nu le mai găsim, oricâtă răbdare am avea să ne ducem mai jos în listă: algoritmul facebook a decis că poate articolul respectiv nu e foarte important pentru noi, nu ni-l mai arată.

  Și ce facem atunci? Dacă avem 400 de prieteni în listă și vrem să scriem ceva cu adevărat important, câți dintre ei vor citi? Câți dintre ei sunt în aceeași bulă? Chiar dacă citesc 40 de oameni, oare este suficient? Scriem doar ca să ne descărcăm? Conștienți că a doua zi dacă vrea cineva să ne citească postarea riscă să nu o mai găsească?

  Pentru asta am creat O, Ziarul Meu!

  OZM este indexat cu cele mai mari motoare de căutare și arhivat. Și orice articol publicat pe site ajunge instantaneu și pe paginile de Facebook și de Twitter ale publicației noastre. De unde poate fi redistribuit pe propriiile ziduri cu un simplu click.

  Nu am inventat apa caldă. Sunt și alte ziare care publică articole, dar, dacă răsfoiți puțin ziarul nostru virtual, vă veți da seama că noi suntem altfel! Poate vreți să fiți și dumneavoastră altfel. Vă așteptăm cu brațele deschise. Numai împreună putem salva România articol cu articol!

  Fiți jurnaliști! OZM vă așteaptă!