Moarte suspecta: Patronul Hexi Pharma ar fi murit intr-un accident rutier!

Romania s-a trezit astazi in stare de soc!

Mult detestatul patron al Hexi Pharma, societatea comerciala care a vandut timp de 10 ani de zile biocide diluate si care este piesa centrala intr-un genocid care a facut, in mod clar si demonstrabil, mii de victime, ar fi murit – ce convenient pentru complicii lui! – intr-un accident de circulatie.

Facebook, Twitter dar si alte platforme sociale au explodat deja cu teorii ale conspiratiei, una mai verosimila ca alta! Pur si simplu romanii nu pot inghiti galusca cu „mortul e de vina”, mai ales dupa ce am avut o „Revolutie” cu peste 1000 de morti fara nici un criminal inchis, cu mineriade pentru care au platit doar acarii Paun, cu morti suspecte si disparitii si mai suspecte.

Opinia publica generala este ca ori Condrea a fost omorat dupa metoda Tinu, pentru ca incepuse sa vorbeasca sau dorea sa vorbeasca sau ca sa li se arate pisica celor care ar fi inceput sa vorbeasca, sau ca ar fi fost retras in Bali, sau in alt paradis tropical dupa ce si-a facut datoria si pentru a se ingropa ancheta de genocid.

Intrebarile pe care si le pun oamenii ar fi:

  1. Oare prin ce miracol actele mortului au ajuns langa masina? Ca sa fie identificat instantaneu, nu?
  2. Cica omul ar fi plecat suparat de acasa si nu si-ar fi luat masina pe care o conduce de obicei! Un Opel Astra la patronul Hexi Pharma? S-au zgarcit oare la recuzita serviciile?
  3. Foarte convenient ca Parchetul General l-a lasat in libertate, adica nici macar nu au cerut unui judecator arestarea! Un cetatean spune pe Facebook ca „arestul preventiv nu este o masura punitiva, este o masura asiguratorie ca invinuitului si probelor din dosar nu li se va intampla nimic pana cand justitia nu isi va spune cuvantul”. Cu alte cuvinte, ii arestam sa ii protejam, nu sa ii pedepsim. Interesul general era ca patronul Hexi sa fie arestat nu lasat liber.
  4. De ce sa se sinucida Condrea? A vazut ca patronii din Colectiv sunt afara bine mersi? Nici macar nu era urmarit penal! Iar urmarirea penala in rem inceputa de PG nu era pentru genocid! Ar fi luat maxim 6 ani, in doi iesea.
  5. Daca se sinucidea, ca doctor, nu putea lua mai bine niste pastile? A riscat enorm pentru ca o sinucidere cu masina poate sa nu mearga foarte bine, poate sa moara in chinuri dupa zile de spitalizare, poate sa nu moara si sa ramana paralizat, poate sa scape si sa ajunga in spitalele romanesti dezinfectate cu produsele lui.
  6. Sotia l-a recunoscut dupa haine? Nu avea si Condrea asta un tatuaj, o alunita, o bila in pula, o urma de operatie, ceva acolo distinctiv? Dupa haine? Oamenii pe FB spun ca isi recunosc sotul, sotia, copiii in multime dupa maini, umeri, picioare… Chiar si decapitat cineva drag te poate recunoaste dupa forma corpului.
  7. Cine face investigatia mortii suspecte? Parchetul General al lui Nitu? Care nu aresteaza pe nimeni? Care a musamalizat atatea pana acum?
  8. Cei care cred cu tarie in sinucidere sunt aceiasi care ziceau ca Tolontan nu are dreptate, ca nu e adevarat ca sunt diluate solutiile, etc. Oamenii respectivi sunt etichetati online ca simpatizanti SRI.

Cam acestea sunt la cald teoriile care circula pe Facebook si alte platforme sociale de media. Cert este ca moartea este extrem de suspecta si numai sute de condamnari pentru genocid pentru complicii lui Condrea – pentru ca e clar ca nu a actionat singur, sefi de spitate de case de sanatate, oameni din minister, stiau de schema de omorare a populatiei – ar putea asigura populatia ca „sinuciderea” a fost intr-adevar sinucidere sau accident si evident, o coincidenta sinistra. Cat timp nu vedem o justitie care se duce pana la capat, putem crede orice!