Influențează industria video-chat viața democratică?

Astăzi am aflat că în România avem 3000 de studiouri de video-chat în care activează peste 100 de mii de tinere! Pam, pam! Imediat m-am gândit că procentual este 1% din populația feminină și că, dacă tot suntem lideri mondiali în industria de Cyber Sex, cu încasări de 100 de milioane de euro anual, nu ar trebui să ne îngrijorăm, nu?

Ei bine, NU! Cifra de 1% din totalul femeilor este uriașă pentru că aceasta nu este o meserie stabilă. Cele care făceau video-chat ieri sunt doamne astăzi și cele care vor face video-chat mâine azi încă învață din compendiul lui Pop.

Dacă ne gândim că sunt statistic 1,5 milioane de femei între 20 și 30 de ani, 100 de mii de tanti care practică video-chat-ul reprezintă aproape 7% din femeile de această vârstă.

Calculați vă rog ce procent de femei din România au practicat această meserie în ultimii 12 ani dacă 25% din cele care practică renunță anual, fiind înlocuite de persoane noi în industrie? (Am ales aleator o durată de muncă în video-chat de 4 ani, cam cât ține o facultate cu un master)

Mie îmi dă 300 de mii de persoane. 20% din populația feminină cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani! Este enorm! Asta înseamnă că una din cinci femei de vărsta acesta cu care te întâlnești pe stradă a practicat virtual prostituția!

Și care este problema? Ei bine problema este că o dată ce ajungi să renunți la morală pentru că ”scopul scuză mijloacele” reușești să înțelegi de ce un politican fură pentru a-i cumpăra odraslei bolid de 250 de mii de euro mai repede decât unul care trăiește cinstit!

Mai mult, toată această populație de video-chat-iste nu trăiește în neant, izolate de restul societății. Aproape toate au un prieten ”înțelegător” care le încurajează până își iau mașină sau apartament, deci vorbim și de 20 la sută din populația masculină dintre 20 și 30 de ani. Și să mai presupunem că doar jumătate dintre familiile acestor tinere știu sau bănuiesc cu ce se ocupă. Și să mai presupunem că doar jumate din familiile băieților știu sau bănuiesc cu ce se ocupă prietenele acestora. Asta mai înseamna alte procente din populația generală.

Un total de aproape 10% din populația României pe o felie de doar 12 ani o putem lega de industria de video-chat.

Cine are curajul să extrapoleze pe cei aproape 28 de ani din decembrie 1989? Cine are curajul să se întrebe dacă există o legătură între aceste procente și procentele de oameni care nu ies la vot? Sau care votează corupți?

Uite cum industria de Cyber Sex, deși pare imaculată, poate fi interpretată ca o stavilă în calea democratizării României și a curățării societății de corupți. Prea mulți s-au făcut frate cu dracu ca să treacă puntea și au ajuns vrând-nevrând să fraternizeze cu el.

În poza pe care ați dat click este inspectoarea școlară din Județul Arad. Nu are nici o legătură cu articolul de față, s-a întâmplat să o găsesc pe net și am pus-o de sanchi.

Like și share și scrieți și voi.