Diana Borcea a câștigat Concursul de Karaoke Nodojiman din Bucuresti!

Evenimentul muzical al lunii in Bucuresti va deveni o traditie! Muzica japoneza topeste inimile romanilor!

Sâmbătă după amiaza la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir a avut loc evenimentul muzical al lunii în București, concursul de karaoke Nodojiman!

După ce concursurile TV de genul „Românii au talent” au demonstrat că lălăielile și schelălăiturile pe care le auzim de obicei la radio pe post de muzică românească sunt nejustificate, participanții la concursul de karaoke au arătat si ei că industria muzicală nu își alege starurile dintre cei care chiar știu să cânte.

În japoneză…

Participanții la concurs, soliști sau grupuri, 15 intrări în concurs în total, au mai arătat că dragostea pentru muzica japoneză a depășit de mult granițele secțiilor de predare a limbii japoneze din universități și fanii sunt răspândiți peste tot în România!

Locul unu a revenit Dianei Borcea cunoscută românilor de la ProTV. A interprtat cu mare clasă „Sakura” de Ikimonogakari. Artista este din Tecuci!

Locul doi i-a revenit Tamarei Oaie din Domnești, cu o romanță intitulată „Yukiguni” adică țara zăpezilor (da, japonezii au romanțe).

Locul trei i-a revenit Roxanei Alexandra Dragne din Bolintin Vale! A interpretat „Furisodation” de Kyary Pamyu Pamyu.

Au impresionat prin interpretările lor și chiar ar fi meritat să fie printre premianți, pierzând doar la 1-2 puncte, Ioana Sandu, studentă în anul întâi la medicină, care a interpretat „Hohoemi no bakudan” de Matsuko Mawatari și Mădălina Scoboi cu „Shell” de Bana.

O prezență inedită a fost și Mihaly Ban, profesor de biologie în Sfântu Gheorghe, care a interpretat „Tombo” (libelula), de Tsuyoshi Nagabuchi, prilej pentru public să constate că ne leagă de unguri și dragostea pentru muzica japoneză.

img_3346 img_3343 img_3312 img_3289 img_3246

În lipsa unui video de la concursul de karaoke vă invităm să o urmăriți pe Diana Borcea cu performanța de la ProTV:

http://romaniiautalent.protv.ro/video/diana-borcea.html