Castelul Peles si Pelisor inchise de luni si pana joi!

Moartea consoartei fostului suveran lasa cu ochii in soare zeci de mii de turisti!

Moartea Annei de Bourbon Parma, sotia fostului suveran al Romaniei, ex-regele Mihai I, lasa cu ochii in soare zeci de mii de turisti. Castelul Peles si Pelisor vor fi inchise publicului pentru a fi incluse in programul funerariilor.

Corpul Annei de Bourbon Parma va fi expus in sala tronului. Marti, 9 august ambasadori, membri ai corpului diplomatic, politicieni si protipendada bucuresteana ii vor putea aduce un ultim omagiu. Miercuri, 10 august accesul va fi permis si publicului larg, cu conditia ca vizitatorii sa fie imbracati de doliu si sa nu faca fotografii.

Restul romanilor si turistii straini care doreau sa viziteze Pelesul saptamana viitoare trebuie sa isi puna pofta in cui. Accesul publicului larg este permis pana la bariera si atat. Nici macar o fotografie cu Caselul Peles, de la distanta, nu vor putea face.

Redactia O, Ziarul Meu aminteste cititorilor fideli ca Anna de Bourbon Parma, supranumita de presa idioata „Regina Anna a Romaniei” nu a fost niciodata, subliniem, niciodata, regina a Romaniei! Casatoria ei cu fostul suveran Mihai I a avut loc dupa abdicarea acestuia la tron.

In aceste conditii credem ca decretarea zilei de 13 august drept zi de doliu national este un abuz si o prostie. Dupa cum este si excluderea din circuitul turistic al Romaniei al Caselului Peles pe durata a trei zile estivale. IMG_1161