Accident de muncă: Zanza a căzut la datorie!

Maurizio Zanfanti, celebrul Playboy italian cunoscut ca Zanza, care a cucerit peste 6000 de femei, a murit la datorie pe când făcea fericită o tânără de 23 de ani. El avea cu 40 mai mult!

Zanza a devenit faimos la începutul anilor 70 când era angajat la un club din Rimini pentru care invita clienți în local. Stilul vestimentar, vocea și fața virilă i-a adus în pat o turistă din Germania federală care a stat toată vara pe plajele italiene pentru a și-o pune cu Zanza. Reîntoarsă în patrie a povestit prietenelor incredule despre bărbatul vibrator, capabil să funcționeze toată noaptea și, vorbind tot anul despre el, prietenele au decis că trebuie încercat. S-au dus toate la Rimini în anul următor și au constatat că prietena lor nu exagerase cu nimic, ba din contră!

A fost momentul în care Zanza a devenit pentru femeia tradițională ce era Elvis pentru muzică, un star internațional. Suedeze, franceze, britanice, faima lui s-a răspândit în toate colțurile lumii și toate au trebuit să îl încerce. În Germania mitul lui s-a extins atât de mult încât până și Bild i-a dedicat un amplu material pentru a le explica bărbaților germani de unde vin noile exigențe ale doamnelor lor.

”Cu câte femei am fost? Am lucrat 35 de ani, pot fi peste 6000, dar cred că am făcut doar ceea ce aveam de făcut”, declara Zanza modest, într-un interviu. Bineînțeles, ceea ce avea de făcut era să le trimită acasă la soții și prietenii lor cu zâmbete pe față!

Biserica unde a primit prima comuniune a refuzat să îi primească trupul pentru ceremonia funerară iar familia a apelat la o altă biserică mai îndepărtată. ”În fața lui Dumnezeu fiecare răspunde pentru sine însuși” a spus preotul din biserica unde s-a ținut ceremonia de înmormântare. O prietenă a luat cuvântul și a mulțumit decedatului pentru bogăția pe care a adus-o orașului Rimini. La ieșirea sicriului din biserică, sutele de persoane prezente au aplaudat îndelung, printre ei și primarul orașului, Andrea Gnassi.

Așa se duc eroii, unul câte unul.

#Boicot