Pe scurt despre situația din România!

Am senzația că mulți nu înțeleg ce se întâmplă, de fapt, în România în ultimii 10 ani. În profunzime.

Încerc să explic cu două exemple:

1. Cei cu familia tradi nu au fost indignați de cazul Pomohaci și al episcopului de Huși. Înțelegeți? I-au apărat. Carevasăzică, dacă sunt de ai lor, nu e o problemă că fac sex anal, nici măcar dacă e cu minori sau prin constrângere. Problema e numai cu gheii educați și occidentalizați.

2. A apărut poza cu Leocadia și cu alți fruntași PSD Prahova aflați cu toții la o masă de tip prezidiu instalată într-o biserică de la sat în care politicienii ședeau cu curul spre altar. Reacții de la familia tradi? ”Nu ne pasă”, poate dacă erau niște protestatari sau niște useriști să fi fost o problemă.

Extindeți asta la Dragnea, la penali, la guvenanții incompetenți și veți primi același răspuns. ”Nu înțelegeți că nu ne pasă?” E un război cultural în România, pe scurt, între needucați/orientali și educați/occidentali.

____________________________________________________________

Inițiativa cu familia a fost construită pe cazul Bodnariu (nume rusesc, Bodnarenko) profitând de manipularea emoțiilor și a pornit pe filiera penticostală și baptistă (vezi și conexiunea pastorul Gâdea-Antena3-Ben Oni-Falcă altă filieră pocăită) controlată de securitatea sovietică încă dinainte de 1989. Da! Fără acceptul securității aceste secte nu ar fi pătruns în România.
Bisericile românești nu au avut încotro. Dacă refuzau alinierea la coaliție ar fi fost acuzate că încurajează homosexualitatea, și chiar le-au fost scoase strategic niște schelete din dulap (episcop Huși, Pomohaci).
La fel stă treaba și cu PSD-ul. Ei sunt obligați să se alinieze la un curent care pare (!) majoritar, fiind un partid bolșevic-fascist care pe majoritarism se bazează ideologic.
Restul? Bibănei, crăpceni, cleni și alte înotătoare obișnuite să o muște.
Idea e însă să nu lași Rusia să te violeze la constituție deoarece vor urma alte referendumuri:
– interzicere avort
– subordonare justiție
– ieșire UE.