Binomul anti islamizare Calin Marincus si Catalin Berenghi, cei mai mari patrioti in viata

Buna seara,

Povestea Catalin Berenghi si Calin Marincus incepe cred undeva in perioada in care presa publica stirile despre Calin Marincus interpelandu l pe Dacian Ciolos, in perioada cand acesta era prim ministru, pentru a ii cere socoteala cu privire la cotele unice de refugiati. Tot din presa, putin mai tarziu aflam de Catalin Berenghi, si procesul mega moscheii.

Asa am inceput sa ii urmaresc pe facebook pe Berenghi, Marincus si pagina Nu Islamizarii Romaniei, care este gestionata de mai multi indivizi prieteni de ai lui Marincus.

Am observat in jurul acelei perioade o invazie de ”patrioti” dacogeti sau getodaci, exista chiar si pe aceasta tema dezbateri si polemici.

Toti acesti patrioti nu stiu cum, dar se nimereau a fi anti America si pro Rusia, desi ei toti afirma ca nu sunt nici pro America, nici pro Rusia, ci doar pro Romania. Insa discursurile lor ii contraziceau.

Un oarecare individ, care isi spune Ady Patriotul, intrase in legatura cu mine pentru ca a vazut ca eram critic atat al PSD ului cat si al neo marxistilor din miscarea rezist. Acest om face parte din miscarea Meritocratia, o secta as numi o eu, initiate de un anume Primo Laurentiu, care a aparut la mai multe emisiuni televizate la Nasul TV.

Confruntarea Papahagi vs Primo Laurentiu la Nasul TV: https://www.bitchute.com/video/MXcbBkLYkhw9/ si https://www.bitchute.com/video/HfFTFfChVqCk/

De ce am inceput cu acest Primo Laurentiu. Pentru ca Berenghi apare ca facand parte din echipa sa de “activisti” http://www.retm.org/echipa-retm.html

La momentul confruntarii Primo vs Papahagi, acest Primo nu isi manifesta rusofilia prea indraznet, desi d l Papahagi a remarcat o si a si punctat o in timpul discutiei. Din pacate la vremea aceea, se pare ca d l Moraru primea bani de la Primo, cel putin asa rezulta din comentariile la aceasta postare: https://www.facebook.com/adrian.papahagi/posts/531003353630190

Ei bine, luni si ani mai tarziu, il regasim pe Primo Laurentiu cu un discurs duginist de inalta clasa:  Primo Laurentiu despre NATO si America aici de exemplu dar si alte clipuri de pe canalul sau, practic retorica anti NATO si anti AMERICA si Pro Rusia este ce i a adus lui Primo Laurentiu o multime de fani. Daca nu ma credeti, uitati va aici:

https://schimbaromania.com/guvern/premier/laurentiu-primo

438 de voturi pentru vs 69 contra. Credeti ma ca daca vreodata vom avea prim ministru un om ca Primo Laurentiu, o sa ne rugam toti in genunchi sa vina Dragnea inapoi…

Bazandu ma pe intuitia mea, care imi spunea ca prea multi ”patrioti” cu discurs anti islam, si anti mariaj gay, aveau afinitati putiniste si anti Americane, chiar si anti Trump, pe care il considera o papusa in mainile “zionistilor” si a “masonilor”, am inceput sa il urmaresc foarte atent pe Berenghi.

Asa am dat peste asta: Catalin Berenghi vorbind despre Alexandr Dugin, ideologul lui Vladimir Putin

Berenghi pomenindu l pe Dugin, gorila de langa el fiind Marincus.

Apoi, dau de aceasta postare pe pagina lui Berenghi:

Berenghi 1

 

Apoi cand am intrebat ce e cu rusofilia la acest post, iata ce raspunsuri am primit:

Fani Berenghi 1

Fani Berenghi 2

Fani Berenghi 3

Fani Berenghi 3

Fani Berenghi 3

Fani Berenghi 4

Fani Berenghi 5

Berenghi si Vadim Tudor

Aici Berenghi spunand ca el nu este nici rusofil nici dughinist…hehe, ce gluma buna, atunci oare de ce il mentiona pe Dugin, asa cum am aratat mai sus?

Raspunsul lui Berenghi

Mai jos Berenghi si acest Catalin G Mocanu

Berenghi si Catalin Mocanu

As putea sa continui cu astfel de printuri, insa unele o sa va arunce intr o mare de insulte, care l ar face si pe Bercea Mondialul sa crape de ciuda!

Legatura intre Catalin Berenghi si Primo Laurentiu este evidentiata si de aceste replici pe YouTube:

Berenghi si Primo Laurentiu

Acum cateva zile, Catalin Berenghi a postat acest Apologia regimului ceausist, comunist pe pagina lui Berenghi .

Oare ce mai urmeaza pe pagina lui Berenghi si oare cat mai trebuie sa asteptam pana ce oamenii de bine se vor prinde ca voit sau nu, din indiferenta sau prostie, din ignoranta ori rea vointa, Berenghi ca vrea sau nu sa admita, cam face jocurile Moscovei? 

Putin despre Calin Marincus, ei bine, daca ii urmariti asa 5 minute live urile, cred ca orice descriere care as face o eu este de prisos. Cu riscul de a va strica seara, am sa las totusi aceasta mostra, una din multele care le am primit de la Marincus, in ultima saptamana:

Calin Marincus impreuna cu Traian Basescu si mesajul care mi l a lasat Marincus in mesageria vocala, unul din multele!

Astfel de mesaje, primite in ultima saptamana de la Calin Marincus, sunt nenumarate. Iata cateva mostre ale geniului din Cluj!

Aici, unul din mesajele vocale lasate in mesageria telefonului!

Mesaj de la Calin Marincus primit in mesageria vocala

Cateva din comentariile lasate de Calin Marincus pe YouTube:

Marincus pe YouTube

Marincus 2 youtube

Femeia pe care mentioneaza Calin Marincus ca am „hartuit o”, prin faptul ca am publicat comentariul lasat de ea pe pagina mea de facebook: 

Femeie hartuita...

O alta femeie pe care am „hartuit o”:

o alta femeie hartuita...

 Inca o doamna, de asemenea foarte „hartuita”:

alta hartuita...

Calin Marincus, pretinde ca nu  este un cunoscator al personajului Dugin(si nu am motive sa cred ca aici minte, omul este total incult si iliterat), dar manifesta, paradoxal idei ale acestuia. Cum si de unde le a preluat asta nu stiu, insa in opinia lui Marincus exprimata pe diverse live uri, unde se considera o “celebritate” el precizeaza foarte sigur ca Rusia nu are nici o treaba cu Romania.

Inca cateva mostre de patriotism, culese de pe la sustinatorii celor doi „patrioti” luptatori:

sustinatori berenghi si marincus

marincus din nou pe youtube

Dan Enache sustinator Berenghi

Nistor Daniela sustinatoare Berenghi si Marincus

Sustinator Berenghi cu numele de Hitler...

Mesaj trimis in privat de sustinator Berenghi

Propaganda ruseasca

Pe final, am ajuns in situatia de a fi santajat de Calin Marincus, vezi aici https://vocaroo.com/i/s13t61QKYRm7, cu dezvaluiri despre persoana mea, ce vor fi facute in fata a 10000 de oameni. 

Deci, pentru a nu l mai tine in suspans nici pe Marincus nici pe cei 10000 de fani ai sai, care se presupune vor asculta cu sufletul la gura, dezvaluirile socante ale tribunului din Cluj, m am hotarat sa fac acele dezvaluiri chiar acum: 

Un scurt interviu pe care l am acordat Rombel, comunitatea romanilor din Belgia

O mica precizare se impune, pentru geniul Marincus, o bursa Erasmus egal Soros. Fara comentarii…

In final, pentru cei care au nelamuri: sunt conservator, protestant botezat, cred in Iisus, desi am fost ateu o buna parte din viata, m am lamurit ca ateismul nu aduce nimic bun sufletului si mintii. Cred in NATO. Nu cred in marxismul cultural promovat de EU. Cred in Trump, desi are derapaje, e o alegere mai trainica nu doar pentru America, cat pentru tot globul, comparativ cu Hillary Clinton. De altfel, nu impartasesc principii de stanga. Nu cred in socialism, ci in capitalism.

Mi as dori ca Romania sa intre in Visengrad, ca Intermarium sa devina realitate, ca parteneriatul nostru cu NATO sa continue, ca americanii sa vina sa investeasca in Romania, fara sa ne mai temem de piedicile puse de rusi (cum s a intamplat in cazul Pungesti ). Nu imi doresc sub nici o forma sa reintram pentru a 13 oara sub influenta totala a Rusiei. Conservatorismul pe care il sustin este cel anglo saxon. Iar daca nu stiti cu ce se mananca, stati pe aproape, invat si eu, invatati si voi. Va sugerez sa studiati materiale scrise de filosoful englez Roger Scruton.

Nu imi doresc imigrantii musulmani, africani, in Romania, ci imi doresc romanii sa se intoarca incet incet acasa. Nu imi doresc mariaj gay, dar in acelasi timp, mi as dori ca persoanele LGBT sa aiba acelasi tratament demn si uman cum ne dorim si noi restul. 

Ideea acestui articol nu este aceea de a imi expune eu convingerile politice si religioase, ci de a atrage atentia asupra unui pericol care ar putea arunca Romania inapoi in epoca de piatra. A lupta impotriva marxismului cultural nu inseamna a ne arunca in bratele fostilor tortionari rusi! 

Aceasta este convingerea mea cu privire la acest subiect, si voi continua sa tin sub observatia miscarea Berenghi Marincus, indiferent de santaje, intimidari si amenintari!


Edit 1: Calin Marincus sustine ca nu stie cine este Alexandr Dugin, sau ce este duginismul, dar totusi aici il lauda pe Ionut Tene, functionar in primaria Cluj Napoca, care este un duginist declarat!


Edit 2: Inca o data, legat de afirmatia sa ca nu stie cine este Alexandr Dugin, aici reporterul spune in jurul minutului 14:00 ca Dugin a fost de multe ori in Romania! Raspunsul lui Marincus: „Bineinteles, stiu asta!” Alta ocazie in care Marincus minte!