Susții referendumul CpF? Sunt șanse mari să fii homosexual!

”Homofobii trebuie să se autoanalizeze puțin, un nou studiu demonstrează că cei care sunt cei mai ostili față de persoanele gay dar și cele mai puternice atitudini au ei înșiși dorințe legate de persoanele de același sex, chiar dacă ascunse”.

Pam, pam! Și buhahahaha, eram siguri că majoritatea care declară că le-ar fi silă să vadă doi bărbați sărutându-se pe stradă sunt din categoria celor care probabil că s-ar și excita. Nu am dat exemplul de mai sus cu două lesbiene pentru că probabil că asta ne-ar excita și pe noi ceilalți hetero, care suntem siguri pe sexualitatea noastră.

Mai auziți una, ”acei participanți care s-au declarat hetero, în ciuda poftelor ascunse pentru persoanele de același sex, au fost de altfel și cei care au arătat cea mai mare ostilitate către persoanele gay, inclusiv atitudinea personala față de gay, sustinerea de politici anti gay, discriminarea lor și pedepse mari pentru homosexuali”.

Pam, pam! Cică de vină ar fi părinții abuzivi care i-au împiedicat să-și exploreze propria sexualitate. Care totuși a explodat! De multe ori lideri ai mișcărilor anti-gay din străinătate – ca să nu mai amintim de pomohacii noștri care strângeau semnături pentru CpF – au fost prinși cu scula în fundul altora. Ted Haggard și George Rekers ar fi doi CpFiști străini…

Dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă invităm la lectură!

http://psycnet.apa.org/record/2012-02599-001

Este link-ul unde veți găsi acest studiu pe care îl cităm, dar sunt mai multe. Și toate spun același lucru.

Dar nu disperați, puteți fi homofobi și dacă:

  1. ați fost abuzat în copilărie de persoane respectabile, eventual familie, care pozau în heterosexuali și familiști convinși. Și pentru că ați fost slabi atunci și nu i-ați denunțat și sunteți slabi și acum când încă nu îi denunțați, ați ajuns să împingeți la căruțua referendumului, ca o răzbunare care nu va funcționa, violatorii de genul acesta vor viola în continuare.
  2. ați acceptat să vă vindeți corpul, să o sugeți sau să vi se sugă, să o dați sau să o luați în parcările unde v-a dus serviciul și foamea. Și poate nu v-a plăcut și vă simțiți vinovați, sau v-a plăcut și vă simțiți și mai vinovați. Dar ignorați faptul că referendumul CpF nu vă va da virginitatea înapoi și nu îi va proteja pe alții să practice cea mai veche meserie din lume.
  3. ați experimentat cu cel mai bun prieten în copilărie, înainte să treceți la femei și încă vă excită să vă gândiți la asta. Probabil că și pe prietenul dvs. îl excită aceleași amintiri, dar voi sunteți blocați în două căsătorii hetero, nefericite. Și mergeți la biserică și nu prea ajută.

Pam, pam. Hai, mai postați pe facebook cum mergeți voi la referendum să vă cunoaștem! Primul simptom este că nu o să dați nici like nici share la acest articol:) Cum am zis, buhahahahaha.

PS. Scuze, să fii homofob e o boală, nu ar trebui să facem mișto. Vă invităm ca după ce vă veți răcori la referendum să apelați la controale de specialitate și pilule roz.