Mitul poporului Hunza! Vă stă mintea-n loc!

Vă  stă mintea-n loc de ce manipulați și spalați pe creier sunteți de către presa ”mare”. Bine, v-a mințit cu revoluția? V-a mințit! V-a mințit cu minerii? V-a mințit? Dar, mai recent, cu USL-ul sau cu programul de guvernare care vă promite doar că vă dă fără să vă și ia, etc. V-a mințit? V-a mințit!

Acum îi mai credeți când vă zic ca prin Pakistan ar trăi un popor Hunza care dă lumii longevivi care trăiesc 150 de ani cu sâmburi de caise? Hmm, mi se pare că îi credeți. Dar cum să nu, pentru că scrie la ziar. Uite aici:

http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/secretele-oamenilor-hunza-traiesc-medie-120-deani-dau-nastere-65-ani-nu-stiu-cancerul-1_5926a81c5ab6550cb86e8392/index.html

Dar nu puneți botul. Sunt zeci, dacă nu sute de site-uri care încearcă să vă tragă de mânecă să vă spună ca este un hoax, adică o minciună.

Uitați ce zice wikipedia:

https://en.wikipedia.org/wiki/Burusho_people

Dacă nu aveți timp să treceți prin ele rezumatul e de genul, poporul Hunza nu a fost niciodată foarte sănătos, suferă de malarie, dizenterie, paraziți intestinali, și alte boli iar în medie trăiesc 53 de ani! CINCIZECI ȘI TREI DE ANI!

Nu 120 cum MINTE Adevărul!

Citiți O, Ziarul Meu și scrieți și voi!

*Fotografia este de pe Wikipedia facuta de Shaun D Metcalfe